Okofen

 

Filosofie

De firma ÖkoFEN heeft zich midden de jaren 90 als doel vooropgesteld om een huisverwarming met de ecologische brandstof hout te ontwikkelen. Als pionier kwam het erop aan om dankzij de ontwikkeling van een volautomatische pelletverwarming met het hoogste comfort nieuwe maatstaven te zetten en een leidende rol in te nemen op gebied van competentie, kwaliteit en innovatie. Met de uitbreiding van ons productgamma van zonne- en opslagtechniek bieden wij onze klanten sinds 2007 een compleet milieuvriendelijk verwarmingssysteem. 

 

Naast het gebruik van de CO2-neutrale, hernieuwbare en regionale brandstof houtpellets, en het gebruik van de milieuvriendelijke energiebron zon voelen we ons ook verplicht om bij de productie, verpakking en het transport ecologisch te werk te gaan. Daarom wordt 100% groene stroom gebruikt. Alle bedrijfsgebouwen zijn laag-energie-gebouwen en zijn opgetrokken uit ecologische bouw- en isolatiematerialen.


 

 

Onze waarden

 

Film pioniersgeest OkoFEN

 

 

 

PIONIERSGEEST

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe oplossingen. De ontwikkeling van de eerste volautomatische pelletketel en de eerste condenserende pelletketel die op de markt gebracht werd, hebben wereldwijd de aandacht getrokken in de vakwereld.

 Film OkoFEN en Milieu

 

 

MILIEUVRIENDELIJK

Wij dragen zorg voor het milieu uit overtuiging. Iedere dag en bij elke handeling. Naast het gebruik van C02-neutrale, hernieuwbare en lokale brandstof, houtpellets, willen wij ook op andere gebieden milieuvriendelijke technieken toepassen: 100% groene stroom, laag-energie-gebouwen in al onze ondernemingen, milieuvriendelijke verpakkingen en zo kort mogelijke transportafstanden.

 

Film partnerschap

 

PARTNERSCHAP EN VERANTWOORDELIJKHEID

Luisteren, meedenken, ondersteunen – dat is bij de omgang met elkaar, met onze partners, klanten en iedereen, dé ideologie van ons handelen.

Een „uitgerijpt“ en hoogontwikkeld product, alsook geëngageerde, competente medewerkers, verkopers en servicetechniekers zorgen altijd weer voor klantentevredenheid en uiteindelijk voor onze goede faam bij klanten en bij de vakwereld.

 Film kwaliteit OkoFEN

 

KWALITEIT

De beste producten, de beste medewerkers, de beste service. Dat is onze opdracht. Ons onderzoek en ontwikkeling verzekert onze technologische voorsprong en werd reeds door verschillende erkenningen gehonoreerd. Het verzorgen van onze klanten en de

uitdagingen van de toekomst verplichten en motiveren ons om ons product verder te ontwikkelen en ook nieuwe wegen te betreden.