Waarom een Okofen aansturing:

  • Volledige controle over uw verwarming
  • Eenvoudige toegang via internet
  • Zeer duidelijk
  • Prachtig design

Pelletronic Touch:
de intuïtieve verwarmingsregeling

De verwarmingsregeling is de interface tussen de verschillende componenten van verwarming, warmwaterbereiding en zonne-energie.

Met optimaal op elkaar afgestemde systemen, die zich kenmerken door een hoog bedieningscomfort, en met de ontwikkeling van de Pelletronic Touch heeft ÖkoFEN alweer een nieuwe trend gezet. De innovatieve verwarmingsregeling organiseert uw volledig energiesysteem. Hiervoor beschikt u over een modern aanraakscherm. Het overzichtelijk kleurenscherm ondersteunt de intuïtieve navigatie en bediening. U kan heel eenvoudig bepalen hoe en wanneer u uw woning wil verwarmen.

En het beste is : u kan de Pelletronic Touch ook bedienen via internet met een smartphone, tablet of PC. Op elk ogenblik en van overal.

High-Tech verwarming, eenvoudige regeling

  • Eén regeling voor het volledige systeem
  • Overzichtelijk touchscreen met intuïtieve bediening
  • Bediening mogelijk via internet met smartphone, tablet of PC
 

Eenvoudig te bedienen

De menusturing van de Pelletronic Touch is onmiddellijk duidelijk.
Het overzichtelijk, verlicht grafisch display met symbolen en tekst laat zich makkelijk en intuïtief bedienen.
 

Vanuit de woonkamer te sturen

U moet niet naar de stookplaats om een eventuele instelling te veranderen. Uw pelletverwarming laat zich met de Pelletronic Touch ook vanuit uw woonkamer bedienen.


Het bedieningspaneel biedt precies hetzelfde overzichtelijk grafisch display zoals gemonteerd op de Pellematic pelletketel. U kan ook opteren voor de eenvoudige afstandsbediening. De gewenste temperatuur laat zich eenvoudig instellen door middel van een paar knoppen.

Mobiele bediening

Pelletronic Touc bediening op iPhone

Standaard wordt de Pellematic Touch-regeling uitgerust met een Online Module. Hiermee kan de verwarmingsregeling mobiel gebeuren via internet, smartphone, tablet of PC. Dat is de klok rond en van onderweg mogelijk.


De bijhorende bediening kan via het internet gedownload worden en kan zonder speciale software op uw tablet, smartphone of PC geïnstalleerd worden.

 

De allesregelaar

Met de Pelletronic Touch regelt u het volledig verwarmingssysteem  van uw woning.  Tot zes verwarmingskringen, drie warmwaterboilers, drie buffervaten en drie zonne-installaties met elk twee buffers laten zich in elke combinatie sturen.
Ook de cascade-sturing is volledig geïntegreerd.
 

Zonneopbrengst in één oogopslag

De software om de zonneopbrengst te meten is standaard aanwezig. Optioneel kan een debietmeter gemonteerd worden. In combinatie met de software geeft dit een indicatie of uw zonne-installatie optimaal functioneert.
Uitlezing en instellingen laten zich snel en ongecompliceerd doorvoeren.
 

Betrouwbaar doorheen de jaren

De Pelletronic Touch is gebouwd volgens de modernste methodes en bevat kwaliteitsvolle componenten die garant staan voor een lange levensduur.
Een bedrijfszekere en storingsvrije werking is voor vele jaren gegarandeerd.

Producten

Gelieve op uw product naar keuze te klikken voor meer informatie: