Waarom een OkoFEN:

  • Betrouwbaar
  • Duurzaam
  • Hoogste rendement 107,3%
  • Doorontwikkeld
  • Nu ook met Micro WKK

 

ÖkoFEN pelletketels staat als pionier garant voor de ontwikkeling van een volautomatische pelletverwarming met het hoogste comfort. Zo hebben wij volledig nieuwe maatstaven gezet.

Wie CO2-neutrale, hernieuwbare en regionale brandstoffen zo efficiënt mogelijk gebruikt, moet zijn product en productieproces continu verbeteren. Deze visie heeft van ons de innovatieleider op vlak van pelletverwarming gemaatk.


Als eerste bedrijf zijn we er in geslaagd om condenserende pelletverwarming te ontwikkelen; zo heeft ÖkoFEN zijn kracht van innovatie opnieuw bewezen.


ÖkoFEN heeft een 6-tal ketel varianten, om voor elke wens een maatwerk oplossing te kunnen bieden.


- ÖkoFEN Pellematic Smart XS (10 tot 18 kW)

Met de PELLEMATIC® Smart XS pelletketel heeft ÖkoFEN een geweldig nieuw wapenfeit. De meest compacte combi pelletketel in zijn klasse. Maar liefst 0.9m2 oppervlakte en 4-in-1 principe waardoor de plaatsing van de ketel flink word beperkt, en dus meer waar voor uw geld. Compleet met aanzuigunit, gemende pompgroep, tapwaterbereiding (optionele) solar wisselaar, sturing en vol automatische reiniging.

- ÖkoFEN Pellematic Condens II (10 tot 18 kW)

Met de PELLEMATIC® Condens II pelletketel heeft ÖkoFEN een antwoord op de vraag van de markt met betrekking tot kleine ketels; minder ruimte (72x72cm voetprint) en zonder buffervat hoge en/of lage temperaturen verwarmen. Deze condenserende ketel behaalt rendementen tot 107,3% en is geschikt om direct uw lage hoge of lage temperaturen verwarming te voeden. Deze ketel laat de concurrentie dus ook ver achterwege op prijsniveau door zijn complete bouw. Compleet met aanzuigunit, sturing en vol automatische reiniging.


- ÖkoFEN Pellematic (12 tot 224 kW)

Met de PELLEMATIC® OkoFEN Pelletketel van ÖkoFEN kiest u voor een zuinige verwarming, comfortabel en duurzaam. Reeds gebruik door meer dan 45.000 tevreden gebruikers door heel Europa. De pellematic Maxi ketels zijn nu ook uit te voeren met condensor, een extra aanbouw wisselaar welke de 56 kW ketel een extra vermogen geeft tot 64 kW met maximaal stookrendement van 104%

- ÖkoFEN Pellematic Plus (12 tot 32 kW) 

Met de PELLEMATIC® Plus Okofen pelletketel van ÖkoFEN haalt u de zuinigste pelletketel op de markt in huis, met zijn condensatietechniek word een rendement behaalt van 103%. Deze ketel is bij uitstek geschikt voor warmtevraag op basis van lage temperaturen.


- ÖkoFEN Pellematic Smart (4, 6, 8, 10 en 12 kW)

Met de PELLEMATIC® SMART Okofen pelletketeltevens een condenserend toestel met pelletbrander en buffervat geintergreerd op een oppervlakte van maar 1,5m2! Speciaal ontwikkeld voor laag-energie woningen en passiefbouw.

- ÖkoFEN PELLEMATIC® Smart_e OkoFEN pelletketel (WKK met houtpellets max 14 kW)

Gelijk aan de Smart ketel maar met Stirling motor welke stroom opwekt wanneer u warmte vraagte! Klik Okofen pelletketel Smart_e voor de Nederlandstalige brochure. Leest u tevens de brochure Mijn Offgrid Huis

 

Producten

Gelieve op uw product naar keuze te klikken voor meer informatie:

Pelletmatic Pellematic Smart Pellematic Condens Pellematic Smart XS Pellematic Air