Pellematic Smart

PELLEMATIC SMART

 

Eindelijk een oplossing voor verwarming en sanitair warm water in een laag-energie-woning of passiefhuis!

De PELLEMATIC SMART von ÖkoFEN werd speciaal ontwikkeld voor gebruik in nieuwbouw. De unieke combinatie gebruikt in de eerste plaatse de gratis zonne-energie.  De warmtebehoefte, die niet door de zon kan gedekt worden, wordt door voorzien door de geïntegreerde pelletbrander. Door zowel gebruik te maken van de zon en van de condensatietechniek bespaart u met de PELLEMATIC SMART tot 50% verwarmingskosten in vergelijking met traditionele pelletverwarmingssystemen.

Dit innovatieve concept combineert condenserende pelletverwarming, een buffervat met zon en de volledige hydrauliek, en dat alles op slechts 1,5 m2. Het toestel, dat ook in een technische ruimte compact kan opgesteld worden, combineert meerdere installaties tot één en spaart zo kostbare ruimte uit, die voor andere doelen kan gebruikt worden.

Bovendien wordt de stofuitstoot met deze condenserende pelletverwarming herleid tot slechts 4 mg/MJ. Dat is ongeveer 95 procent minder stofuitstoot in vergelijking met houtverwarmingen van vroeger.